Baterijske lanterne so nekaj res uporabnega

Nekaj časa nazaj sem res razmišljala, kako bi lahko svojo dnevno sobo nekako spremenila in je naredila malo bolj udobno. Hotela sem spremeniti tudi vse luči, ki so bile v moji dnevni sobi, saj so bile te res zelo močna. V dnevni sobi sem bila vedno več ali manj le zvečer, ko sem prišla iz službe. To je seveda bil zelo velik problem, saj so bile luči tako močne, da me je zelo hitro začela boleti glava in sem šla lahko lepo spati z glavobolom. To je bil definitivno zelo velik problem zame in ravno to sem želela nekako spremeniti, saj ko pridem domov, se hočem sprostiti ter pripraviti na nov delovni dan, ne pa iti spat z glavobolom.

Baterijske lanterne so nekaj res uporabnega

Malce sem brskala po spletu in zelo hitro sem našla baterijske lanterne, ki imajo precej nežno svetlobo. To mi je bilo res zelo všeč in takoj sem se razveselila lanterne, ki sem jo videla. Lanterne, ki sem jih gledala, so bile tudi baterijske, kar pomeni, da bi lahko definitivno prihranila denar na elektriki. Baterija naj bi zdržala res zelo dolgo časa, kar je meni bilo de umetnemu všeč.

Lanterne, ki sem jih kupila, so popolnoma prevzele celotno dnevno sobo, tako da ostalih luči nisem več potrebovala uporabljati. Te lanterne so bile popolnoma dovolj za dnevno sobo, saj je bila moja dnevna soba precej majhna. Lanterne so lepo postavljene v vsakem kotu dnevne sobe in mi tako zvečer zelo lepo osvetlijo dnevno sobo v mejah normale. Svetloba ni tako močna, da bi me začelo boleti glava, ampak je ravno pravšnja za tisti prostor. To je bil definitivno ena izmed najboljših nakupov, ki sem jih naredila, in to bi še kdaj tudi ponovila.

Razmišljala sem tudi o temu, da bi lanterne kupila za v svojo spalnico, saj bi mi tudi tam velikokrat prišle prav glede na to, da rada berem knjigo v postelji.