Vesela novica od nepremičnine Obala, ki je nisem pričakovala

Končno se pri nepremičnine Obala se končno odgovarja za nakup stanovanju, ki sem si ga že nekaj časa ogledovala. Imela sem celo zelo veliko srečo, saj se je en kupec pred mano že zelo zanimal in je nakup že skoraj potrdil, potem je pa ne dolgo nazaj preklical nakup. Naslednja interesentka za nakup sem bila jaz in nepremičnine Obala, so me je o tem takoj obvestili.

Prav vesela sem bila, ko so me iz nepremičnine Obala obvestili o tem, saj sem mislila, da to stanovanje ni več na voljo in sem se že popolnoma odpovedala možnosti nakupa. Naprej sem si že ogledovala nova stanovanja, ki so bila na voljo, ampak mi prav nobeni ni bilo niti približno všeč. Vedela sem, da bom našla nekaj primernega enkrat, ampak seveda nisem vedela kdaj bo to. Sedaj, ko vem, da lahko kupim stanovanje, ki mi je bilo do zdaj najbolj več, sem pa mnogo bolj pomirjena, saj sem lahko zaključila iskanje stanovanja. To je pomenilo tudi to, da bom zelo kmalu lahko sebe preselila na obalo. Ta del mi je pa še najbolj všeč. Če sem iskrena.

Vesela novica od nepremičnine Obala, ki je nisem pričakovala

Naslednji teden grem do nepremičnine Obala, kjer mi boo popravili vse dokumente, da se nakup lahko izvede. To pa pomeni, da bo zelo kmalu verjetno dobila ključe od stanovanja in selitev se bo lahko začela, kadarkoli se bom za to odločila. Glede na to, da se je pomlad že začela in ker se prvomajski prazniki že strmo približujejo pa mislim, da bom maja po vsej verjetnosti že vsaj večinoma preseljena. Malce me le skrbi, kako bom logistično vse izvedla. Včasih sem se selila le kakšen kilometer proč, saj sem se selila le v Ljubljani iz stanovanja v stanovanje. Sedaj se bon pa selila iz Ljubljane na obalo in prav zares ne vem, kaj točno bo to pomenilo. Vem, leto, da mi bodo nepremičnine Obala končno uresničile svoje sanje.