Markize so lahko primerne za katerokoli površino

S fantom sva pred kratkim kupila hišo z zelo veliko teraso. To teraso sva seveda želela izkoristiti maksimalno in imela sva zelo veliko načrtov zanjo. Takoj sva si predstavljala razne piknike ter družabne večere na tej terasi. Imela pa sva seveda en problem in to je bil ta, da terasa ni bila prekrita. Hotela sva imeti vsaj en del terase prekrit, da v primeru slabega vremena še vedno lahko uživamo zunaj.

Pod tem delom terase, ki bi bil prekrit bi lahko imeli postavljeno neko mizo in stole, kjer bi se lahko še vedno družili ne glede na vreme. Fant je prišel na idejo markize. Jaz sem seveda za markize prvič slišala in sem želela malo več prebrati na spletu. Šla sem na splet ter napisala markize in zelo hitro sem našla zelo lepe slike. Markize so mi takoj postale všeč in bila sem za. Komaj sem čakala da kupijo svoje markize ter jih postavi v na teraso. Ko sva izbrala pravo markizo za najino teraso sva jo seveda takoj Naročila in komaj čakala da pride. Ko sva markizo dobila na dom jo je moj fant postavil na sprednji del terase, jaz pa sem začela kupovati mizo in stole za pod to markizo.

Markize so lahko primerne za katerokoli površino

Ko sva postavila še mizo in stole sva seveda se odločila, da bova naredila neko vselitveno zabavo. Povabila sva vse prijatelje ter tudi nekatere družinske člane. Imeli smo zelo lep piknik zunaj na terasi. Na srečo smo imeli lepo vreme, a kljub temu sva želela pokazati markizo. Ko so prijatelji in družina videli najino markizo, so rekli, da je to bila res izvrstna ideja. Sedaj vedo, da so dobrodošli pri nama doma, ne glede na vreme. Veliko so naju tudi spraševali po temu, kje sva dobila to idejo. Fant je rekel, da je to že videl pri ena prijatelju in da mu je tako to ostalo v spominu. Moja naloga pa je seveda bila, da najdem primerno markizo za najino teraso in to sem tudi naredila.